Mgr. Filip Sequens

Mgr. Filip Sequens se narodil před 40 lety v Plzni, je svobodný a bezdětný. Jeho profesní dráha byla dlouho spojena především se školstvím a sportem. Získal též pracovní praxi v oblasti obchodního oddělení, marketingu, finančního poradenství a facilitace. Nyní pracuje v oblasti biomedicínských technologií. Po absolvování střední odborné školy a státní jazykové školy nastoupil v roce 2009 na FPE ZČU v Plzni a později na PEDF UK v Praze kde dokončuje obor učitelství Biologie. Je absolventem trenérské školy při FTVS UK v Praze kde získal nejvyšší stupeň trenérského vzdělání. V minulosti se angažoval v akademickém senátu ZČU, vyzkoušel si též jedno volební období funkci v kontrolním výboru. V minulosti byl člen Pravé volby pro Plzeň a Strany Zelených. Je vášnivým milovníkem přírody a sportovním nadšencem. Od roku 2018 je zastupitelem MO Plzeň 2 za Českou Pirátskou stranu jejíž členem je od roku 2017.

filip-sequens

Pirátská strana

Lidé

Jiří Štangl