Meet the Buyer – Představení plánu investičních akcí v Plzeňském kraji pro rok 2021

Nejen digitalizace, ale také inovace a vyšší transparentnost v postupech zadávání veřejných zakázek je oblast, které se Piráti na krajském úřadu věnují.

Pirát Pavel Hais, krajský náměstek pro IT, digitalizaci a Centrální nákup společně s ředitelkou Centrálního nákupu Plzeňského kraje Janou Dubcovou seznámí dodavatele s plánovanými investičními akcemi Plzeňského kraje v roce 2021. Představení prostřednictvím videa nese název „Meet the buyer – Poznej svého zadavatele“ a proběhne dnes, tj. 6. 4. 2021 od 10:00 online formou na Youtube kanálu Centrálního nákupu zde.

„Kdo je připraven, není překvapen. Účelem akce je seznámit potenciální dodavatele a subdodavatele s investičními záměry, aby byla zvýšena účast dodavatelů v zadávacích i poptávkových řízeních a jejich připravenost.“ říká pirátský předseda Výboru pro digitalizaci, IT a Otevřený kraj Milan Chaloupka.

Video se natáčelo tento týden v prostorách krajského úřadu a velký dík patří také advokátce Adéle Havlové, která bravurně zvládla roli moderátorky.

Chcete se stát dodavatelem Plzeňského kraje, vyplňte ve dvou minutách krátký dotazník zde.

Těšíme se na spolupráci!

A zde je několik fotografií z natáčení:

{% asset 'https://a.pirati.cz/plzensky/img/posts/mtb_1.jpeg' magick:gravity='north' alt='PCpomoc'%}

{% asset 'https://a.pirati.cz/plzensky/img/posts/mtb_2.jpeg' magick:gravity='north' alt='PCpomoc'%}

{% asset 'https://a.pirati.cz/plzensky/img/posts/mtb_3.jpeg' magick:gravity='north' alt='PCpomoc'%}

{% asset 'https://a.pirati.cz/plzensky/img/posts/mtb_4.jpeg' magick:gravity='north' alt='PCpomoc'%}

{% asset 'https://a.pirati.cz/plzensky/img/posts/mtb_5.jpeg' magick:gravity='north' alt='PCpomoc'%}

{% asset 'https://a.pirati.cz/plzensky/img/posts/mtb_6.jpeg' magick:gravity='north' alt='PCpomoc'%}