Bc. Martin Kubin

Před zvolením do zastupitelstva MO Plzeň 4 jsem celou profesní kariéru působil v soukromém sektoru v oblasti obchodu a logistiky, převážně v nadnárodních společnostech. Myslím si tedy, že mohu přinést poněkud jiný a svěží pohled na řešená témata. Posledních 20 let působím ve vedení TJ Sokol Červený Hrádek, jehož jsem od roku 2011 předsedou. Z tohoto důvodu si myslím, že velmi dobře rozumím problémům a potřebám menších spolků a jiných občanských sdruženi. Z pozice zastupitele bych chtěl být nápomocen těmto organizacím s řešením jejich problémů. Jako zastupitel chci působit jako prostředník mezi vedením obvodu a občany a pomáhat vyjasňovat aktuální témata. Často totiž dochází ke zkreslení informací nebo jejich vytržení z kontextu a poté si žijí vlastním životem. Nezřídka také občané oslovují městský obvod ve věcech, které vůbec nemá v kompetenci. Jako člen pracovní skupiny pro Červený Hrádek, kde jsem působil již v minulém volebním období, chci věci uvádět na pravou míru a informovat spoluobčany o jejich skutečném stavu. Z pozice předsedy kontrolního výboru se krom zákonem stanovených skutečností chci zabývat dodržováním pořádku na veřejných prostranstvích, situací kolem bývalého Carimexu a v neposlední řadě sledovat průběh a dodržování harmonogramu rekonstrukce Červenohrádecké ulice.

Kubín-Martin

Pirátská strana