Ing. Jiří Zavřel

Žije od narození v Klatovech, kde v současnosti pracuje na dopravním inspektorátu. Vystudoval magisterský obor Rozvoj venkovského prostoru na České zemědělské univerzitě v Praze, který byl úzce zaměřen na rozšíření socio-ekonomických aktivit v obcích svépomocí či za využití dotačních titulů z Evropské unie. Během tohoto studia se jako redaktor zapojoval do činnosti univerzitních novin a pracoval jako technik v místním divadle. Se svými přáteli založil v roce 2010 Fanklub HC Klatovy, z.s., kterému doposud stojí v čele jeho předsednictva. V současné době pracuje na dopravním inspektorátu v Klatovech, kde řeší dopravní přestupky na klatovském okrese. Ve volném čase se věnuje svým dvěma dcerám a manželce, hraje fotbal v nižší fotbalové soutěži, rád jezdí na cyklovýlety, absolvuje pěší trasy po Klatovsku a lpí na lidových tradicích.

zavreljiri

Pirátská strana

Lidé

MUDr. Eva Šrámková
MUDr. Eva Šrámková MÍSTOPŘEDSEDKYNĚ MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ PLZEŇ
Mgr. Jiří Pek
Mgr. Jiří Pek ZASTUPITEL KRAJE A MĚSTA VEJPRNICE, PŘEDSEDA VÝBORU PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA KRAJI, 3. MÍSTOPŘEDSEDA KRAJSKÉHO SDRUŽENÍ
JUDr.  Milan Chaloupka, MBA, LL.M.
JUDr. Milan Chaloupka, MBA, LL.M. ZASTUPITEL KRAJE, PŘEDSEDA VÝBORU PRO DIGITALIZACI, IT A OTEVŘENÝ KRAJ NA KRAJI, 2. MÍSTOPŘEDSEDA KRAJSKÉHO SDRUŽENÍ
Poznejte celý náš tým