Mgr. Magdaléna Daňková

“Information is power. But like all power, there are those who want to keep it for themselves.” ― Aaron Swartz

Magdaléna Daňková je členkou Pirátské strany od roku 2015, bývalá místopředsedkyně místního sdružení Pirátů Plzeň, a současná zastupitelka městského obvodu 1 i města Plzně, bývalá kandidátka do evropského parlamentu za Plzeňský kraj za piráty. Vystudovala matematiku a chemii na Západočeské univerzitě v Plzni, což je obor, ve kterém posledních 7 let působí v rámci ZŠ i SŠ. Má ráda život a cestování po světě, poznávání cizích kultur a filmy.

„Informace jsou cennější než peníze. Pirátský program si klade za cíl prosazovat sdílení informací. Jen v případě dostatku informací je možné si svobodně a vědomě vybrat tu nejlepší možnou alternativu. Transparence je obrana proti korupci a neobjektivnosti.“

magdalena-dankova

Pirátská strana

Lidé

Mgr. Daniel Kůs
Mgr. Daniel Kůs ZASTUPITEL MĚSTA PLZNĚ A ZASTUPITEL PLZEŇ 3, ČLEN MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ PLZEŇ
JUDr.  Milan Chaloupka, MBA, LL.M.
JUDr. Milan Chaloupka, MBA, LL.M. ZASTUPITEL KRAJE, PŘEDSEDA VÝBORU PRO DIGITALIZACI, IT A OTEVŘENÝ KRAJ NA KRAJI, 2. MÍSTOPŘEDSEDA KRAJSKÉHO SDRUŽENÍ
Mgr. Jiří Pek
Mgr. Jiří Pek ZASTUPITEL KRAJE A MĚSTA VEJPRNICE, PŘEDSEDA VÝBORU PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA KRAJI, 3. MÍSTOPŘEDSEDA KRAJSKÉHO SDRUŽENÍ
Poznejte celý náš tým