posts/poliklinika_Dan.jpg
23. listopadu 2020

Poliklinika Slovany prodána a vedení města ukazuje Plzeňákům dlouhý nos!

Prodej zpečetěn. Naprostou aroganci moci prokázaly strany vládnoucí koalice Plzně, když na listopadové schůzi zastupitelstva města Plzně prohlasovaly prodej polikliniky na Slovanech a nepřesvědčil je ani dlouhodobý odpor Plzeňáků. Pro prodej hlasovala celá koalice ODS-ANO-ČSSD-TOP09 a to včetně starosty Slovan.

posts/adventni1.jpg
4. prosince 2019

Adventní odpoledne s Piráty

Plzeň, 4.prosince - Během adventního času se můžete přijít vánočně naladit a ještě přispět na dobrou věc, pokud dorazíte do Pirátského centra v Plzni U Zvonu

people/daniel_kus_new.jpg
17. září 2019

Piráti si zvolili v primárkách kandidáta do senátu, obvod č. 9 - Plzeň-město

Plzeň, 16. září - Členská základna Pirátů Plzeňského kraje zvolila jako svého kandidáta do Senátu Daniela Kůse. Ve volbách na internetovém fóru Pirátské strany se pro jeho nominaci vyslovilo 93 % hlasujících. Senátní volby se v plzeňském městském obvodě uskuteční příští rok.

posts/vlajka_pilsen_pride.jpg
2. srpna 2019

Piráti podpoří Pilsen Pride 2019

Piráti se připojí k průvodu Pilsen Pride 2019, kterým vyvrcholí Duhový týden v Plzni. Vyjádří tím svojí dlouhodobou podporu za zrovnoprávnění LGTB komunity, kterou podporují i na půdě zákonodárných orgánů. Piráti budou v nejbližších týdnech hlasovat v Poslanecké sněmovně i v Senátu pro přijetí zákona o rovném manželství.